Hyödy TROOLIn yhteistyökumppaneista

TROOLI kokoaa yhteen eri toimijoita, jotka joko päivystävät säännöllisesti TROOLIn tiloissa, tai toimittavat esitteitä palveluistaan. Turun Aikuiskoulutuskeskus on alusta lähtien ollut yksi oleellinen yhteistyökumppani. Turun AKK päivystää viikoittain TROOLIssa ja pystyy näin miettimään asiakkaiden kanssa jatko- tai uudelleen koulutusta. Seuraa tapahtumakalenterista päivystysajat ja eri infojen aiheet. Tapahtumissa kuulet eri toimijoiden ajankohtaista asiaa ja rekrytointitapahtumat kannattaa hyödyntää työnhaussa.

Toinen läheinen yhteistyötaho on Turun Seudun Kehittämiskeskus. Onhan tärkeää, että jos uutta työtä ei heti löydy tai lomautus jatkuu, niin löytäisit muuta mielekästä tekemistä, ehkä uuden harrastuksenkin. Turun ja lähikuntien kaupungit voivat koota tarjontaansa kulttuuripalveluistaan ja liikunta- ja ulkoilupalveluista TROOLIin. Elokuusta 2010 lähtien TROOLIn rinnalla toimii Hyvä Vire-hanke, jonka kohderyhmänä ovat meriteollisuuden lomautetut ja irtisanotut. Hyvä Vire-hanke tarjoaa monipuolista, maksutonta ja innostavaa harrasteluontoista toimintaa. Tule kysymään!

Ohjaamme ja kerromme myös TE-toimistojen palveluista. Työnhaun tueksi löytyy mm. valmennusryhmiä, joissa opit käyttämään tietokonetta ja hakemaan töitä. Haussa myös koulutuksia, jotta pääset uusimaan työelämässä tarvittavia lupia. Onko sinun ansioluettelo ja työpaikkahakemuksesi jo päivitetty, vai laitetaanko ne yhdessä kuntoon?

Jos oppilaitoksesi tai yrityksesi haluaa yhteistyökumppanuutta, ota yhteyttä!

Turun Aikuiskoulutuskeskus

Osaava aikuinen menestyy! Työelämässä menestymisen keskeisin osatekijä on osaaminen ja sen jatkuva kehittäminen sekä ylläpitäminen. Me Turun Aikuiskoulutuskeskuksessa autamme sinua urallasi eteenpäin ja mietimme sopivia koulutuksia huomioiden omat suunnitelmasi. Tarjonnassamme on niin lyhytkoulutusta kuin pitkäkestoista koulutusta. Seuraa etusivun tapahtumakalenterista meidän tapahtumia Trooliss. Olemme myös järjestäneet TROOLIn asiakkaille tutustumiskäyntejä oppilaitoksemme tiloihin ja tutustuneet siellä mm. tietokoneen käyttöön. Kysele myös sellaista vaihtoehtoa.

Turun Seudun Kehitt√§miskeskus, HYV√Ą VIRE -hanke

TROOLIssa p√§ivyst√§√§ tiistaista perjantaihin HYV√Ą VIRE hankkeen projektip√§√§llikk√∂ Sanna Forslund Turun Seudun Kehitt√§miskeskuksesta.

HYV√Ą VIRE ‚Äďhanke
on Euroopan sosiaalirahaston ja Turun Seudun Kehittämiskeskuksen rahoittama hanke, joka starttasi kesäkuussa 2010 ja jatkuu vuoden 2012 loppuun. Hanke on suunnattu meriteollisuuden sekä muiden rakennemuutosalojen työttömille ja lomautetuille Turun seudulla. Hyvä vire toteuttaa yhteistyökumppaniensa kanssa työkykyä ylläpitävää toimintaa. Hanke on liikutellut jo lähes kahtatuhatta ihmistä erilaisissa tapahtumissa, kursseilla sekä retkillä. Kaikki toiminta on maksutonta osallistujille. Hyvä vire toimii palvelupiste TROOLIssa, Läntinen Rantakatu 53, Turku.


Yhteystiedot: Sanna Forslund, Turun Seudun Kehittämiskeskus, puh. 050 5590 252 tai sanna.forslund@turku.fi

Meri- ja metalliteollisuuden rakennemuutostoimisto

Rakennemuutostoimisto on perustettu meri- ja metalliteollisuuden rakennemuutoshankkeen ajaksi Turun Seudun Kehittämiskeskuksen yhteyteen. Tehtävämme on olla yrityksen kumppani muutoksessa. Etsimme yhdessä yrityksen kanssa apuvälineitä yrityksen ohjaamiseksi ja auttamiseksi meri- ja metalliteollisuuden talouskriisissä. Muita keskeisiä toimintojamme ovat yritysneuvonta, tiedottaminen sekä meriteollisuuden tilanteen seuranta.

Rakennemuutostoimisto koordinoi kehittämishankkeita ja yrityksille kohdistettuja tukia tiiviissä yhteistyössä Turun seudun julkisten toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on yritysten selviytyminen ja kasvun mahdollistaminen.

Rakennemuutoshanke saa rahoituksensa Euroopan sosiaalirahastosta ja Euroopan aluekehitysrahastosta. Kansallisesta julkisesta rahoitusosuudesta vastaavat Turun Seudun Kehittämiskeskus, Varsinais-Suomen liitto ja Turun kaupunki.

 

Turun ammattikorkeakoulun täydennyskoulutus

Turun ammattikorkeakoulun täydennyskoulutus on suunnattu työelämän osaajille ja asiantuntijoille. Haluamme olla mukana yritysmaailman ja työelämän koulutus- ja kehittämishaasteissa. Täydennyskoulutusta järjestetään monella tavalla. Avoimessa ammattikorkeakoulussa voit opiskella AMK- tutkintoihin kuuluvia opintojaksoja, opiskelijaksi voi hakeutua jokainen ikään ja pohjakoulutukseen katsomatta. Tarjoamme monipuolisesti kieli- ja viestintäopintoja, järjestämme erilaisia teemapäiviä ja seminaareja sekä pitempikestoita aikuisille suunnattua täydennyskoulutusta. Ota yhteyttä!