takaisin etusivulle
Palvelut henkilöasiakkaille
Työnhakijaksi ilmoittautuminen
Oma työnhaku
Avoimet työpaikat
Tukena työnhaussa
Koulutus ja urasuunnittelu
Vuorotteluvapaa ja osa-aikalisä
Aloittavan yrittäjän palvelut
Palvelut maahanmuuttajille
Työvoiman palvelukeskus
Palvelut työnantajille
Turun Työnantajapalvelut
Rekrytointipalvelut
Koulutuspalvelut
Muutosturva
HRV-palvelut
HRV-palvelut, Henkilöstövuokraus
HRV-palvelut, Professi
Palkkatuet työnantajille
Työnantajapalveluiden yhteystiedot
Turun työ- ja elinkeinotoimisto
Yleistä
Verkkoasiointi ja -lomakkeet
Esitteet
Kuvapankki
Toimipaikat
YHTEYSTIEDOT
TARJOUSPYYNNÖT
  Hae Turun TE-toimiston sivuilta:
Työnhakijaksi ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen työ- ja elinkeinotoimistoon tapahtuu pääsääntöisesti verkkolomakkeella. Jos tarvitset opastusta verkkoasioinnissa, saat apua Työlinjalta puh. 010 19 4904, Turun TE-toimistosta, Linnankatu 52,Työnhaku- ja informaatiokeskus JobCafésta, Yliopistonkatu 29 b A 4.krs (Kivikukkaro).

Voit ilmoittautua työnhakijaksi myös käymällä henkilökohtaisesti TE-toimistossa. Mikäli olet jäämässä työttömäksi, ilmoittaudu viimeistään ensimmäisenä työttömyyspäivänä.  

Ota mukaan kaikki alkuperäiset työ- ja koulutodistukset sekä mahdolliset lääkärintodistukset asioidessasi ensimmäistä kertaa TE-toimistossa. Tarkat tiedot tarvittavista todistuksista saat työ- ja elinkeinohallinnon mol.fi -sivuilta. TE-toimistossa ilmoittaudu ensin neuvontaan (arkisin klo 9.00-15.15).

Ulkomailta Suomeen pysyvästi muuttaneet henkilöt, joilla on rajoittamaton työnteko-oikeus Suomessa, voivat ilmoittautua työnhakijoiksi Maahanmuuttajien työnvälitysosastolla, Linnankatu 52 B, 3. krs (katso myös Palvelut maahanmuuttajille).

Henkilöasiakaspalveluista ja Kansainvälisistä palveluista saat tukea työnhakuun ja urasuunnitteluun. Tavoitteena on, että yhdessä löydämme sinulle sopivan ratkaisun mahdollisimman pian. Ratkaisuvaihtoehtoja voit pohtia sekä työnhakuryhmissä että työvoimaneuvojan kanssa kahden kesken.

  • päivystysvastaanotto arkisin klo 9.00-15.15, vuoronumero neuvonnasta
  • puhelinpalvelu arkisin klo 9.00 - 12.00 ja 13.00-16.00 (henkilöasiakaspalvelut) sekä 9.00-16.00 (kansainväliset palvelut)
  • asiakaspalvelussamme on ruuhkaisinta klo 11-13.30, joten vältä asiointia silloin

Työttömyysturvan hakemisesta ja etuuden saamisen työvoimapoliittisista edellytyksistä löytyy lisätietoa työ- ja elinkeinohallinnon mol.fi -sivuilta.

Kansainväliseen liikkuvuuteen liittyvissä asioissa, mm. työskentely, harjoittelu tai opiskelu ulkomailla, sinua opastaa ja neuvoo Kansainvälisen liikkuvuuden osasto.

Merialan työnhaussa sinua neuvoo Merivälitys-osasto.

<< Edelliselle sivulle

Sivun alkuun   |    Etusivulle   |    Yhteystiedot   |    Webmaster
Erityispalveluita
Projektit
Hyödyllisiä linkkejä
EJD Kampus 2012
CV-netti
Verokortti netistä